Kapcsolat

Üzemeltető:
Nor-Team Kft.

Székhely: 
3642 Bánhorváti, Rákóczi út 24.

Telefon (pl:08-tól 16-ig):

+36/20-9582-443

E-mail:
info@norteam.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Bemutatkozunk

Tisztelt Hölgyem és Uram! 

Engedje meg, hogy néhány gondolatot megosszak Önnel, ezáltal megismertetve vállalkozásunkat, feladatainak, célkitűzéseinket.

Egy árnyékolástechnikával foglalkozó szakember felkérése minden helyzetben indokolt lehet, hiszen az átgondolt megoldások nemcsak egyedivé varázsolják az épületek külső és belső képét, hanem a kivitelezés során rengeteg kényelmetlenségtől és felesleges kiadástól is megkímél.

Vállalkozásunk elindítása kezdetén elsősorban a legegyszerűbb árnyékolástechnikai termékek beszerelésével foglalkoztunk, de hamarosan eljutottunk arra a felismerésre, hogy az egyre több egyedi terv alapján felépült családi ház, irodaépület olyan minőségi kivitelezést igényel, amit nem szerencsés "ismeretlenekre" bízni. Azért, hogy ügyfeleink számára a tervező asztalon megálmodott koncepciók valósuljanak meg, kiválasztottuk azokat a legmegbízhatóbb szakembereket, beszállítókat, partner cégeket, gyártókat, akik minden alkalommal maximális odafigyeléssel és kifogástalan minőségű munkával valósítják meg elképzeléseinket.

Az idei évben megnyitottuk kazinbarcikai irodánkat, ahol az érdeklődök személyesen is megtekinthetik az általunk forgalmazott termékeket, megtapasztalhatják előnyüket, érzékelhetik esztétikusságukat. Munkáinkat ma már inkább az egyedi ötletek jellemzik, ezért bemutatótermünket úgy alakítottuk ki, hogy minden termék megtalálható legyen. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek kiválasztani a lehető legjobb megoldást árnyékolástechnika vagy kaputechnika területén. Bemutatótermünk különlegessége, hogy számos termékünk működés közben megtekinthető, így megrendelőinknek nem okoz semmilyen nehézséget a választás. Szolgáltatásaink között szerepel a helyszíni tanácsadás, az egyedi terv készítése és a teljes körű kivitelezés.

Mi azért vagyunk, hogy a megszületett tervek, merész elképzelések megvalósításán dolgozzunk, európa bármelyik pontjáról beszerezhető termékek felhasználásával. Célunk, hogy a környezetünkben lévő lakások, családi házak, irodaépületek, üzemek, szállodák, éttermek olyan árnyékolástechnikai vagy kaputechnikai termékekkel legyenek ellátva, melyek, tükrözik a benne élők stílusát, követik a változó divatirányzatot, ugyanakkor időtállóak, megbízhatóak, otthonosak legyenek.

Mindehhez szükségünk van Önre, hiszen minden elkészült élettér a megrendelővel közösen kialakított, együttműködés során jöhet létre.

 

Üdvözlettel:

Németh Norbert

tulajdonos