Kapcsolat

Üzemeltető:
Nor-Team Kft.

Székhely: 
3642 Bánhorváti, Rákóczi út 24.

Telefon (pl:08-tól 16-ig):

+36/20-9582-443

E-mail:
info@norteam.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Rovarháló

A rovarháló megakadályozza a rovarok, bogarak nyílászárón keresztül történő bejutását a helyiségbe. Esztétikus kivitelének köszönhetően teljesen illeszkedik a lakások, intézmények nyílászáróihoz, homlokzatához. A mai kor igényeinek megfelelően fix és mobil kivitelben vannak jelen a piacon, melyek alapanyaga ma már az időjárás viszontagságainak is ellenáll. A keret műanyag vagy alumínium profilból készül, melyre UV stabil üvegszálas háló kerül.

Fix keretes

A keret két alapszínben készül, de az igények kielégítése érdekében az alumínium profilos változatnál a (RAL) skálából bármilyen színben rendelhető. Szinte bármilyen alakzatban elkészíthető. A nyílászáróra fixen kerül felszerelésre.

Zsanéros nyíló

Az ajtókra szerelhető szúnyogháló, egy nagyon egyszerű, mégis praktikus eszköz.
Az alumínium profilból akár íves felületre is elkészíthető, zsanérokkal rögzíthető.
A rugós zsanérokkal szerelt változat esetében az rovarhálót a rugók behúzzák, és a mágneszárak rögzítik.  

Mobil rugós

Az üvegszálas háló, egy alumínium tokban elhelyezkedő tengelyre tekeredik fel, lehúzáskor pedig egy alsó úgynevezett akasztólécbe záródik.
Ajtóra szerelhető változatnál a háló nem függőlegesen, hanem vízszintesen mozgatható.

Pliszé rendszerű

A pliszé szúnyogháló egyaránt használható ajtók, illetve ablakok esetén. A háló harmonikaszerűen, oldal irányba mozgatható, összehúzható vagy kinyújtható. Ez a mozgás, egy az erre a célra speciálisan kifejlesztett „U" profilból összeállított alumínium keretben történik.